Tena bleer er det sidste nye inden for inkontinens

Tena bleer er det sidste nye inden for inkontinens, som følge af de mange gode egenskaber og kvaliteter ved tena bleer, til dem der bruger bleer til voksne mod inkontinens. De gode egenskaber og kvaliteter ved tena bleer, har gjort dem til nogle af de mest populære bleer til voksne på markedet.

Lider du selv af kontinens i hverdagen, og kunne du godt tænke dig at gøre brug af de bedste bleer til voksne, så læs med videre her på siden, og få mere viden om de bedste bleer til voksne fra tena. Derudovder får du også en anbefaling til en god forhandler af bind og bleer til voksne fra tena.

Tena tilbyder forskellige former for bind og bleer til voksne, og i det følgende ser vi nærmere på nogle af de forskellige former bind og bleer til voksne fra tena. Vi ser blandt andet nærmere på bind og buksebleer til mænd, samt indlæg, bleer og buksebleer til kvinder.

Til mænd der kun har en lille smule ufrivillig vandladning, findes der tena bind level 1, og for dem med lidt mere ufrivillig vandladning kan bruge tena bind level 2, og tena bind level 3 efter behov. Til mænd med meget ufrivillig vandladning kan man vælge tena buksebleer.

Til kvinder findes Lady Normal indlæg, der er til kvinder med minimal inkontinens, Lady Extra Plus til kvinder med moderat inkotinens, samt Lady Maxi til kvinder meget svær inkontinens. Dertil kan man også få tena Pants Plus, der er et unisex produkt.

Overvej dine egne behov til de bleer til voksne du køber, så du ender med at købe de bleer til voksne, som er de bedste for dig. Tag højde for hvor meget ufrivillig vandladning der følger af din inkontinens, og vælg de bedste bleer til voksne for dig.

Der findes også mange andre gode bleer til voksne på markedet, herunder af mærket abena, så selv om vi anbefaler tena bleer til voksne, så bør du se nærmere på flere forskellige mærker af bleer til voksne, for at finde frem til de bedste for dig.

I tillæg til bleer til voksne, er der også meget andet brugbart og praktisk udstyr, som man kan have stor nytte af, hvis man lider af inkontinens. Det gælder eksempelvis for vaskecreme, fikseringstrusser og en blespand at smide de brugte bleer i. Kig med fordel også nærmere på noget af det andet smarte udstyr til inkontinens i tillæg til bleer til voksne.

Er du stadig i tvivl om hvorvidt du lider af inkontinens, så er der en række årsager og symptomer, som du bør holde særligt øje med. Det gælder ikke mindst for bivirkninger ved medicin, infektioner i urinvejssystemet og øget blodsukkerniveau. Nogle af de første symptomer på inkontinens er, at der sker en ufrivillig vandladning ved hoste, nys og andre slags sammentrækninger i maven.

Har du mistanke om at du lider af inkontinens, så bør du søge hjælp hos din læge, som kan diagnosticere lidelsen med inkontinens, og som kan give den rette behandling og rådgivning. Søg derfor læge, så snart du får en mistanke om, at du lider af inkontinens. Ofte kan lidelsen helbredes, og om ikke andet kan de ufrivillige vandladninger mindskes markant.

Har du fået konstateret inkontinens hos lægen, og skal du på markedet for at købe bleer til voksne og andet tilbehør til inkontinens, så skal du gøre dig umage med at finde den rette forhandler. Det vil nemlig øge kvaliteten på de produkter du køber, og sikre dig meget bedre mod din inkontinens.

Vi har gjort din søgen efter en god forhandler af bleer til voksne og andet tilbehør nemmere, da vi anbefaler du går til livetsomsenior.dk. Her finder du gode tilbud på tena bleer og andet smart og praktisk tilbehør, som er ideelt for dig, der lider af inkontinens. Find alt det udstyr du skal bruge til din inkontinens på livetsomsenior.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *