DBU pressemøde er når DBU har nyheder der skal deles med offentligheden, og kan tage karakter af forskellige typer pressemøder og nyheder. DBU er det ledende organ inden for fodbold i Danmark, og har til formål at fremme fodbolden nationalt og internationalt.

Derfor vil et DBU pressemøde på den ene eller anden måde omhandle fodbold. De fleste vil derfor nok bedste kunne genkende et DBU pressemøde, i forbindelse med at der udtages trupper med landshold, frem mod kommende landskampe.

Dertil vil et DBU pressemøde også bliver holdt før og efter en landskamp, hvor spillere og trænere kan få sagt til i relation til landskampene, og journalister kan få lov og tid til, at stille relevante spørgsmål.

DBU afholder dog en lang række pressemøder, som intet har at gøre med landshold og landskampe. DBU er således det ledende og styrende organ i Danmark, når det kommer til at udvikle fodbolden. Derfor vil der også være mange andre nyheder og tiltag, som det er nødvendigt at få formidlet til offentligheden.

DBU pressemøde

Hvornår er næste pressemøde DBU

Det er svært at sige præcist hvornår det næste DBU pressemøde er, da der kan komme pressemøder ind lige pludseligt, som ikke fremgår af kalenderen. Det er dog muligt at sige noget om, hvornår nogle af de næste DBU pressemøder vil blive afholdt.

Der vil nemlig blive afholdt pressemøde DBU i forbindelse med næste landsholdsudtagelse, samt før og efter næste landskamp. Du kan derfor tage et kig i kalenderen for at, hvornår de danske landshold, spiller deres næste landskampe.

I sommeren 2022 var det danske kvindelandshold med til EM, der dog endte i et exit allerede i gruppespillet. Stemningen var ellers højt omkring kvindelandsholdet, der troede på deres chancer og muligheder. Spændende var det derfor at følge med undervejs, når der blev afholdt DBU pressemøde i forbindelse med, at kvindelandsholdet var til EM.

Til vinter er der noget utraditionelt VM for herrelandsholdet, når der afholder VM i Qatar. Her vil det også være spændende at følge med i DBU pressemøder, og hvor der helt sikkert vil være dem, der vil have fokus på menneskerettighederne i Qatar. Det vil helt sikkert føre til nogle højspændte pressemøder.

I Qatar er det eksempelvis ikke tilladt eller lovligt at være homoseksuel, hvilket ikke flugter særligt godt med den moderne fodbold, og da heller ikke DBU og det danske landshold. Kritikken omkring VM slutrunden er stor, og den kritik skal nok blive større, jo tættere vi kommer vinterens VM slutrunde. Spændende bliver det derfor til den tid, at følge de mange DBU pressemøder.

DBU pressemøde om Christian Eriksen

I sommeren 2021 så vi hvordan at et DBU pressemøde, kunne få det meste af Danmark til at følge med i spænding. Her ventede hele Danmark nemlig på nyt om landsholdsspilleren Christian Eriksen, der under en landskamp mellem Danmark og Finland ved EM 2021 faldt om med hjertestop.

Det var uhyggelige billeder som alle der så landskampen kunne følge med i, og hele fodbold Danmark holdt vejret i de efterfølgende timer, indtil der blev givet vished om, at Christian Eriksens tilstand var stabil. På et DBU pressemøde senere på aftenen blev det endeligt bekræftet, på et af de mere bevægende DBU pressemøder i nyere tid.

Som regel vil et DBU pressemøde ikke være nær så dystert, og vil normalt omhandle praktiske spørgsmål, og er samtidig en mulighed for journalister og fans, at høre hvad forventninger er til de forestående opgaver.

Hvor kan man se pressemøde DBU

Du kan se DBU pressemøde på de fleste større nyhedskanaler, når der er tale om et pressemøde DBU, der har en særlig betydning for offentligheden. Det vil eksempelvis være DBU pressemøde i forbindelse med udtagelse af landsholdstrupper, og DBU pressemøde før og efter landskampene.

Vær opmærksom på at det ikke er altid, at et pressemøde DBU udsendes live, når der er tale om de større nyhedskanaler og stationer. Hvis dette er et vigtigt parameter for dig, så er der andre muligheder for dig, der gerne vil se DBU pressemøde live.

DBU tilbyder deres egen pressemøde streaming tjeneste, som du finder på www.dbutv.dk. Herfra sendes der live fra pressemøde DBU, og du vil derfor kunne følge med som tingene sker, ved at se med på DBU’s egen streamingtjeneste. Streamingtjenesten er i øvrigt helt gratis.